Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTO: Campioanele de la baschet, mândria Târgoviştei!

FOTO: Campioanele de la baschet, mândria Târgoviştei! 

premiere baschet 3

Câteva sute de târgovişteni, în special oameni din sport, au venit în această seară la Sala Polivalentă din Târgovişte pentru a le felicita pe fetele de la baschet, care au cucerit duminică cel de-al 12 titlu de campioane ale României.

Alături de jucătoare s-au aflat: Cristian Stan – primarul interimar al municipiului; Ciprian Prisăcaru – fost viceprimar al municipiului şi edil interimar şi, evident, Gabriel Boriga – fostul primar al Târgoviştei, omul care a avut încredere în potenţialul echipei şi le-a sprijinit pe fete necondiţionat. În mandatul lui Gabriel Boriga, CSM Târgovişte a fost prima echipă din România care a jucat în grupele Euroligii feminine de baschet. S-a întâmplat în ediţia 2012 – 2013. De altfel, CSM Târgovişte este cea mai bună echipă feminină de baschet a României din ultimii 23 de ani.

Galeria echipei, considerată a fi una dintre cele mai bune din ţară, a fost şi în această seară la înălţime, reuşind să electrizeze întreaga sală.

premiere baschet 8 premiere baschet 10 premiere baschet 11 premiere baschet 5 premiere baschet 9 premiere baschet 6 premiere baschet 2 premiere baschet 1 premiere baschet 7 premiere baschet 4

Adaugă un Comentariu

*