Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, decembrie 7, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FOTO: Centrul de evenimente Boema Târgovişte, locul unde se scriu poveşti de dragoste!

FOTO: Centrul de evenimente Boema Târgovişte, locul unde se scriu poveşti de dragoste! 

boema 1

Vineri – 22 septembrie 2017, şi-a deschis porţile, pe structura fostului restaurant al COS Târgovişte, un rafinat centru de evenimente. Boema este o poveste de suflet, spun investitorii, care au urmărit, de-a lungul timpului, măreţia şi decăderea acestui local ce constituia un reper al oraşului.

„Acum mulţi ani, lucram la Combinat şi treceam zilnic pe lângă acest loc. Viaţa ne-a ţinut 11 ani departe de Târgovişte. Ne-am întors în 2005. Pentru noi, locaţia aceasta a însemnat întotdeauna acasă. Tocmai de aceia, am visat-o. Şi am visat-o aşa de mult încât am reuşit să o avem. Ne dorim ca aici să se scrie poveşti de dragoste, să se întâmple lucruri minunate…”.

Imobilul a fost complet renovat, iar astăzi a devenit locaţia ideală pentru a găzdui cele mai importante momente din viaţa dumneavoastră. Centrul de evenimente Boema răspunde nevoilor şi dorinţelor celor mai exigente persoane!

boema 2 boema 4 boema 3

Adaugă un Comentariu

*