Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, aprilie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean modernizează drumul dintre Corbii Mari şi comuna Gratia din Teleorman

DÂMBOVIŢA: Consiliul Judeţean modernizează drumul dintre Corbii Mari şi comuna Gratia din Teleorman 

corbii mari 2

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa s-a aflat, astăzi – 16 martie 2016, în sud-vestul judeţului, pe teritoriul comunei Corbii Mari, unde se lucrează la reabilitarea DJ 701, pe o distanţă de 8,2 km, drum care va lega localitatea, de la DN 61, Găeşti-Ghimpaţi, de comuna Gratia din Teleorman. Investiţia, cu o valoare de 11,9 milioane de lei, fonduri primite de la Ministerul Dezvoltării Regionale, are o durată de execuţie de 2 ani. Totuşi, datorită ritmului susţinut în care se lucrează, este posibil ca până la sfârşitul acestui an să fie gata.

corbii mari 6

Preşedintele Adrian Ţuţuianu a fost însoţit în această vizită de lucru de reprezentanţii firmei constructoare, dar şi de Ionuţ Bănică, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Corbii Mari, la scrutinul electoral din 5 iunie. Tânărul social-democrat şi-a stabilit ca obiectiv schimbarea imaginii localităţii, să le reda concetăţenilor săi încrederea şi speranţa că şi la ei în comună se poate trăi în condiţii civilizate.

corbii mari 1Ionuţ Bănică, ca fiu al acestor locuri, spune că drumul dintre Corbii Mari şi Gratia este de importanţă vitală pentru localnici, cât şi pentru angajaţii diferitelor unităţi economice, plus salariaţii Petrom care tranzitează cele două judeţe. Bănică nu a pierdut ocazia de a prezenta şi… „performanţele” actualei administraţii: şcoli fără autorizaţie de funcţionare, dispensare nereabilitate, lipsă reţele de apă şi canalizare, lipsă bibliotecă şi cămin cultural.

„Sunt probleme grave de administrare aici şi cred că suntem obligaţi să realizăm o schimbare profundă la nivelul Primăriei Corbii Mari”, a mărturisit Ionuţ Bănică – candidatul PSD pentru postul de primar al comunei.

corbii mari 3 corbii mari 4 corbii mari 5

Adaugă un Comentariu

*