Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 22, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTO: CS Târgoviște și-a premiat cei mai buni sportivi ai anului 2016

FOTO: CS Târgoviște și-a premiat cei mai buni sportivi ai anului 2016 

gala-cs-targoviste-7

Clubul Sportiv Târgoviște și-a premiat, astăzi, cei mai buni sportivi ai anului 2016 pe fiecare dintre cele șase secții, în cadrul unei gale ce a avut loc la Hotelul “Valahia”. Conducerea clubului a oferit tuturor premianților, diplome, bani și cadouri de Moș Crăciun. Cel care s-a ocupat de premierea sportivilor și a antrenorilor a fost Cornel Cornea, directorul interimar al CS-ului. Acesta a fost ajutat în mai multe rânduri de eleva sa de la CSȘ Târgoviște Maria Cioclea, campioană europeană la lupte.

gala-cs-targoviste-8

Sportivii care s-au clasat pe primul loc au fost: Georgiana Filip-Paic (lupte), George Marin (box), Cristian Stoean (atletism), Valentin Negoescu (judo), Radu Papoe (tenis) și Valentin Cârlan (karate). Ocupanții primului loc la fiecare secție au fost premiați cu 500 de lei, iar următorii clasați cu 400, respectiv 300 de lei. De asemenea, antrenorii au fost recompensați cu câte 300 de lei. S-au acordat diplome și ziariștilor sportivi.

gala-cs-targoviste-9Invitații de onoare ai Galei au fost: Cristian Stan (primarul Târgoviștei), Alexandru Oprea (vicepreședinte CJD), Claudiu Mănescu (director DJST Dambovița), Constantin Pehoiu (decanul Facultății de Științe Umaniste din cadrul UVT), Cătălin Tănase (director CSȘ Târgoviște), Ciprian Prisăcaru (președinte CSM Târgoviște), Constantin Cazacu (director Școala Generală Râncaciov) și luptătoarele de la CSȘ Târgoviște Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu. Gala a fost la înălțime, prin urmare, Cornel Cornea merită toate laudele pentru efortul depus în organizarea unui astfel de eveniment. CS Târgoviște a devenit singurul club dâmbovițean care și-a premiat, în ultimii ani, sportivii și antrenorii pentru perfomanțele dobândite.

gala-cs-targoviste-4

gala-cs-targoviste-6-k gala-cs-targoviste-10-k gala-cs-targoviste-3-k gala-cs-targoviste-1-k gala-cs-targoviste-2-kgala-cs-targoviste-5-k gala-cs-targoviste-11-kTabele nominale cu sportivii premianți

Lupte
1. Georgiana Filip-Paic
2. Lucian Popescu
3. Ionuț Drăganescu

Tenis
1. Radu Papoe
2. Andrei Voican
3. Vasile Duță

Box
1. George Marin
2. Antonio Marin
3. Louis Trandafir

Atletism
1. Cristian Stoean
2. George Preda
3. Diana Ivăncescu
4. Andreea dinu
5. Sebastian Chelcan

Judo
1. Valentin Negoescu
2. Mădălin Oprinoiu
3. Dănuț Pechea

Karate
1. Valentin Cârlan
2. Marius Ionescu
3. Cătălina Vișan

Tabel nominal cu antrenorii premianți
Sorin Erlic (tenis)
Gheorghe Stan (box)
Ilie Torcică (judo)
Nicolae Guțoiu (atletism)
Desdemona Banu-Ionescu (atletism)
Ionuț Munteanu (karate)
Gheorghe Daniil (lupte).

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*