Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTO: Eveniment cultural-umanitar organizat de femeile PSD-iste din Târgovişte

FOTO: Eveniment cultural-umanitar organizat de femeile PSD-iste din Târgovişte 

daruri OFSD 1

Organizaţia de femei a PSD Târgovişte a oferit, astăzi, în preajma Sfintelor Sărbători de Paşte, la sediul partidului, membrelor şi simpatizantelor social-democrate un spectacol muzical sub egida „Lumină în sufletele tuturor”. La finalul evenimentului, au fost împărţite daruri tradiţionale specifice acestor zile: ouă de ciocolată, iepuraşi şi cozonac. Amfitrioana acestui moment cultural-umanitar a fost Carmen Holban, preşedinta social-democratelor târgoviştene.

Doamnele şi domnişoarele invitate au urmărit un program artistic oferit de un grup muzical instrumental de la Colegiul Bălaşa Doamna şi copiii artişti veniţi special de la Moreni pentru acestă manifestare. Evoluţia micilor interpreţi a fost aplaudată frenetic de publicul prezent în sală.

daruri OFSD 2

Nu au lipsit de la eveniment Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, şi Cristian Stan, primarul interimar al municipiului Târgovişte. Cei doi lideri PSD au adresat urări de bine şi sănătate participantelor, spunându-le totodată că, după sărbătorile pascale, urmează o perioadă grea, aceea a campaniei electorale pentru alegerile locale.

O familie de târgovişteni lovită de boală şi de sărăcie a fost sprijinită financiar de conducerea organizaţiei de femei a PSD Târgovişte. De asemenea, social-democratele i-au acordat încă o bursă de studiu unui elev extraordinar de la Semianrul Teologic din Târgovişte, pe care l-au sprijinit încxă de la începutul anului şcolar.

daruri OFSD 3 daruri OFSD 4 daruri OFSD 5

Adaugă un Comentariu

*