Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTO: Fără vacanţă! Jandarmii sunt instruiţi continuu în Centrul de Perfecţionare de la Ochiuri

FOTO: Fără vacanţă! Jandarmii sunt instruiţi continuu în Centrul de Perfecţionare de la Ochiuri 

jandarmi ochiuri 1

În Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor de Jandarmi de la Ochiuri, judeţul Dâmbovbiţa, nu există vacanţă. În această perioadă, în cadrul unităţii se desfăşoară stagiul de pregătire al grupelor antiteroriste şi de acţiuni speciale ale Grupărilor Mobile Bacău şi Braşov.

Totodată, la Ochiuri se derulează şi cursul de comandanţi de detaşament – managementul gestionării situaţiilor de criză în domeniul ordinii publice, la care participă 13 ofiţeri din cadrul Jandarmeriei Române şi 5 ofiţeri din cadrul Gărzii Naţionale din Ucraina.

jandarmi ochiuri 4

Centrul de la Ochiuri a fost vizitat şi de ofiţerii cursului „Management – ofiţeri care ocupă funcţii de conducere” din cadrul Institutului de Studii pentru Ordine Publică. Comandantul centrului, maiorul Teodor Cernat, le-a prezentat acestora istoria şi performanţele unităţii, spaţiile de pregătire, stagiile şi cursurile care se execută, precum şi detalii despre exerciţiul internaţional „RoGendIntEx 2015″ care va avea loc în România, în luna septembrie. Exerciţiul, la care vor participa forţe din mai multe ţări, va fi coordonat de la Ochiuri.

jandarmi ochiuri 3 jandarmi ochiuri 2

Adaugă un Comentariu

*