Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FOTO: Fondurile europene scapă comuna Vişineşti de noroaie

FOTO: Fondurile europene scapă comuna Vişineşti de noroaie 

vişineşti 4

La Vişineşti, judeţul Dâmboviţa, autorităţile locale au reuşit, prin intermediul Grupului de Acţiune Locală „Dealurile Sultanului”, să deruleze mai multe proiecte finanţate prin fonduri europene, valoarea acestora depăşind 400.000 euro. Astfel, a fost reabilitat şi modernizat un tronson de circa 700 de metri de drum comunal şi a fost construit un pod peste pârâul Criocovul Dulce, în punctul Ţâu.

De asemenea, şcoala de centru a fost dotată cu mobilier, echipamente sportive, mese de tenis, dulapuri pentru elevi, table, videoproiector şi calculatoare.

 

vişineşti 6Totodată, pentru a face faţă problemelor generate de iarnă, dar şi pentru executarea unor activităţi edilitar-gospodăreşti, primăria a achiziţionat un tractor performant, dotat cu remorcă basculabilă pe trei părţi şi o sărăriţă pentru împrăştierea materialului antiderapant.

Nicolae Stoica, primarul comunei Vişineşti, a vorbit si despre un proiect aflat în curs de implementare, ce priveste reabilitarea şi dotarea Căminului Cultural din satul Sultanu, obiectiv ce va fi inaugurat pe 9 decembrie 2015.

vişineşti 1

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, aflat astăzi într-o vizită de lucru pe teritoriul comunei Vişineşti, a mai amintit şi lucrările de infrastructură rutieră pe care le-au derulat autorităţile judeţene sau care urmează a fi demarate. A fost prioritară asfaltarea tronsoanelor de drumuri judeţene ce străbat localitatea, dar şi sprijinirea administraţiei locale pentru reabilitarea drumurilor comunale şi realizarea de apărări de mal în zonele afectate de alunecări de teren. Preşedintele Consiliului Judeţean a mai precizat şi că vor fi căutate soluţii de finanţare pentru reabilitarea şcolii din localitate.

vişineşti 3vişineşti 5

Adaugă un Comentariu

*