Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTO: Gospodari, doar la ei în curte! Comuna Băleni este împresurată de gunoaie

FOTO: Gospodari, doar la ei în curte! Comuna Băleni este împresurată de gunoaie 

gunoi baleni 3

Băleni, comuna cu cei mai harnici oameni din judeţul Dâmboviţa, este împresurată de… munţi de gunoaie. Şi asta se întâmplă fiindcă autorităţile locale nu au găsit o soluţie pentru stoparea acestui fenomen care a dus la poluarea mediului înconjurător!

Dacă vizitezi împrejurimile localităţii, rămâi cu un gust amar, ai zice că în Dâmboviţa nu funcţionează o firmă de colectat deşeurile şi că Primăria Băleni zace închisă.

gunoi baleni 2Localnicii aruncă în zăvoiaie, pe malurile râului Ialomiţa sau în canalele de desecare, tot ce le prisoseşte prin gospodărie, ambalaje de îngrăşăminte chimice, resturi vegetale, material rezultat în urma unor demolări etc. Mai nou, şi fosta balastieră din zona Băleni Români a fost transformată, ilegal, bineînţeles, în platformă de gunoi.

„Este ceva de nedescris ce se întâmplă la noi în comună. Fiecare face ce vrea. Nimeni nu intervine, nimeni nu impune un comportament civilizat. Păcat, suntem oameni gospodari, pricepuţi, dar ne batem joc de mediu. Vina o poartă cei din Primărie, fiindcă tolerează astfel de obiceiuri. Deh, vin alegerile, ce să facă primarul, să-şi amendeze electoratul?”, ne-a spus un bălenar pe care l-am întrebat cum se face că o localitate cu oameni gospodari este împresurată de gunoaie.

gunoi baleni 4

Adaugă un Comentariu

*