Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 20, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » FOTO: Incendiu la o societate agricolă din Prahova, lichidat după 76 de ore!

FOTO: Incendiu la o societate agricolă din Prahova, lichidat după 76 de ore! 

Sursa foto: ISU Prahova

Trei zile şi trei nopţi! Atât a durat intervenţia pompierilor militari din Prahova până au reuşit să lichideze incendiul izbucnit la o societate agricolă din Găgeni, comuna Păuleşti. Focul s-a pornit luni, 3 aprilie, în jurul orei 15:30, din cauza faptului că o persoană a fumat într-un loc nepermis.

A fost afectată o suprafaţă de aproximativ 10.800 mp pe care erau depozitate paie. Au ars 2.000 de baloţi de dimensiuni mari. Pompierii au reuşit să salveze fabrica de peleţi, ferma şi utilajele agricole şi 500 de baloţi de paie.

incendiu prahova 3Deşi localizat în mai puţin de trei ore, incendiul a fost lichidat abia joi, 6 aprilie, la ora 19:00. La faţa locului au fost mobilizaţi 60 de pompieri. Şi anul trecut, pompierii prahoveni s-au confuntat cu o intervenţie de lungă durată, când a luat foc groapa de gunoi de la Boldeşti, încă cea de săptămâna aceasta a depăşit-o ca timp.

Sursa foto: ISU Prahova

Adaugă un Comentariu

*