Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 26, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » FOTO: ISU Călăraşi, locul I la faza zonală a concursurilor profesionale

FOTO: ISU Călăraşi, locul I la faza zonală a concursurilor profesionale 

concurs ISU 1

În perioada 29 – 31 iulie 2015, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa a organizat faza zonală a concursurilor profesionale ale serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă – ediţia 2015, la această etapă fiind invitate să participe loturile sportive ale judeţelor: Ialomiţa, Tulcea, Constanţa şi Călăraşi.

Cele 4 probe care compun competiţia serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă sunt următoarele: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri” şi „Dispozitivul de intervenţie la motopompă”, fiecare dintre acestea presupunând multă pricepere, antrenament, viteză de reacţie şi nu în ultimul rând multă îndemânare.

În urma alcătuirii clasamentului general, sportivii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, asigurându-şi participarea la faza finală a competiţiei, care se va organiza la începutul lunii septembrie, la Timişoara.

Pe locul II, s-a clasat echipajul ISU Tulcea, locul III a revenit sportivilor ISU Ialomiţa, iar ISU Constanţa s-a clasat pe locul IV.

După centralizarea rezultatelor celorlalte loturi reprezentative din ţară, urmează să se decidă dacă şi pompierii ialomiţeni au reuşit să se califice la faza națională a concursului.

Sursa foto: ISU Ialomiţa

concurs ISU 2 concurs ISU 3 concurs ISU 4 concurs ISU 5 concurs ISU 6 concurs ISU 7

Adaugă un Comentariu

*