Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 24, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FOTO: La Primăria Titu, vara este propice investiţiilor, nu concediilor!

FOTO: La Primăria Titu, vara este propice investiţiilor, nu concediilor! 

lucrari titu 5

Edilii oraşului Titu, din judeţul Dâmboviţa, au început în forţă mandatul 2016-2020, dovedind că vara este vremea investiţiilor, nicidecum a concediilor! Primarul Traian Niculae, viceprimarul Teodor Rădoi şi administratorul public Ion Coşaru stau permanent cu ochii pe constructori, fiindcă îşi doresc lucrări de calitate şi finalizate la termen.

lucrari titu 3

Ieri, 4 august, după vizita pe şantiere, edilii s-au declarat mulţumiţi de ceea ce au găsit la faţa locului. Două dintre cele şapte blocuri ANL care sunt construite în zona Titu Nou au ajuns la etapa „instalare dotări”, urmând apoi să fie racordate la reţelele de gaze şi electricitate. Primăria va realiza sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizarea. De asemenea, va amenaja spaţii verzi şi parcări.

lucrari titu 2

Într-un ritm şi mai bun avansează lucrările la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2. Constructorul a ajuns la executarea termoizolaţiei, după care va începe interioarele. Investiţia depăşeşte 2,1 milioane de lei şi este suportată din fonduri guvernamentale şi locale. Vor exista patru săli de clasă, dotate la nivel european.

lucrari titu 4

În ceea ce priveşte reabilitarea şi modernizarea străzilor din Sălcuţa, proiectul este realizat în procent de 80%. Nu s-a intrat încă peste tot, întrucât locuitorii din zonă au solicitat şi racordarea la reţeaua de gaze naturale, nu doar la cele de apă şi canalizare. Primăria Titu a întreprins demersurile necesare pentru executarea acestor lucrări în regim de urgenţă, după care vor continua asfaltările.

lucrari titu 1

Potrivit primarului Traian Niculae, în acest moment, se reabilitează termic blocurile 5 şi I.A.S. de pe strada Pictor Nicolae Grigorescu şi se lucrează la acoperişul blocului 7 de pe strada I.C. Vissarion. Totodată, în Cartierul Titu Nou, se extinde reţeaua de electricitate, urmând ca, în scurt timp, să fie executată şi reţeaua de gaze naturale. De asemenea, foarte curând vor demara şi lucrările de asfaltare a drumului Hagioaica-Titu (Elsid) – 1,6 km.

Sursa foto: Gazeta de Titu

Adaugă un Comentariu

*