Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FOTO: Moş Crăciun a ajuns la Târgovişte şi rămâne trei zile în Piaţa Tricolorului

FOTO: Moş Crăciun a ajuns la Târgovişte şi rămâne trei zile în Piaţa Tricolorului 

mos-craciun-4

Mii de târgovişteni, adulţi şi copii, au ieşit din case în această seară şi au înfruntat temperatura scăzută pentru a-l întâmpina pe Moş Crăciun. Alaiul a pornit din faţa Teatrului Tony Bulandra şi a parcurs traseul Bulevardul Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Bulevardul Libertăţii – Piaţa Tricolorului. Aici, primarul Cristian Daniel Stan l-a informat pe Moş Crăciun că, la Târgovişte, sunt foarte mulţi copii cuminţi, sunt foarte mulţi copii deştepţi, cu note bune la şcoală, prin urmare trebuie să rămână mai multe zile pentru a dărui fiecăruia un cadou.

mos-craciun-6

Parada s-a derulat în acorduri muzicale tradiţionale româneşti, iar Moşul a venit cu o căruţă trasă de doi cai frumoşi. Pentru a crea o atmosferă de poveste, organizatorii au folosit, pe tot traseul, focuri de artificii şi fumigene. Intenţia a fost bună, însă părinţii au criticat-o fiindcă le-a fost teamă pentru copiii lor.

mos-craciun-2

Moş Crăciun va rămâne în Piaţa Tricolorului din Târgovişte până duminică. În fiecare seară, de la ora 17:00, va împărţi daruri copiilor. Ca să se evide îmbulzeala, va fi nevoie de o înscriere prealabilă a acestora. Lista se deschide în fiecare zi, de la oras 16:00, chiar la baza scenei.

mos-craciun-3 mos-craciun-5

Adaugă un Comentariu

*