Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTO: Moş Crăciun a sosit la Târgovişte şi împarte daruri copiilor toată săptămâna!

FOTO: Moş Crăciun a sosit la Târgovişte şi împarte daruri copiilor toată săptămâna! 

parada mos craciun 6

Moş Crăciun a sosit în această seară la Târgovişte, în tradiţionala-i trăsură trasă de reni, însoţit de Crăciuniţă şi întreg alaiul de spiriduşi, başca o fanfară cărora li s-a alăturat şi câteva sute de târgovişteni – copii, părinţi şi bunici.

parada mos craciun 1

Parada lui Moş Crăciun a pornit de la Teatrul Tony Bulandra şi a avut ca staţie terminus Piaţa Tricolorului unde a fost primit cu multă căldură, pe scena amenajată special pentru acest eveniment, apoi a început să împartă daruri copiilor.

parada mos craciun 2

Au fost prezenţi la sosirea lui Moş Crăciun, lângă alte sutele de târgovişteni, primarul Cristian Daniel Stan şi cei doi viceprimari – Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.

Amfitionii spectacolului de sărbătoare au fost Liviu Cheloiu şi Ilie Ghergu, actori la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte. Moş Crăciun va rămâne în Târgovişte până vineri, 22 decemb rie, şi va împărţi daruri copiilor, atât în Piaţa tricolorului, cât şi la Primăria Târgovişte.

parada mos craciun 3

Înscrierile copiilor pentru întâlnirea cu Moş crăciun se vor face zilnic, începând cu ora 16:00, la scena de pe platoul Prefecturii. Înscrierile grupurilor de copii care vor colinda la Primăria Târgovişte se vor face prin depunerea u nei solicitări la Registratură.

parada mos craciun 5 parada mos craciun 4

Adaugă un Comentariu

*