Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 30, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FOTO: Municipiul Târgovişte a avut cel mai atractiv stand de promovare la Târgul de Turism al României

FOTO: Municipiul Târgovişte a avut cel mai atractiv stand de promovare la Târgul de Turism al României 

targ turism 5

Municipiul Târgovişte s-a prezentat la înălţime la Târgul de Turism al României, organizat la Romexpo Bucureşti, în perioada 12 – 15 noiembrie 2015. De altfel, după cum se exprimau vizitatorii, standul de promovare a fostei Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti a fost de departe cel mai atractiv. Practic, pe o suprafaţă de 80 mp, a fost reprodusă o porţiune a Curţii Domneşti, cu falnicul Turn al Chindiei în prim plan, în care participanţii se puteau urca şi fotografia.

targ turism 1

Spre bucuria miilor de vizitatori, figura centrală a fost însuşi domnitorul Vlad Ţepeş, căruia i-a dat viaţă actorul Bogdan Jianu – Lupii Albi. De asemenea, nu au lipsit oştenii credincioşi voievodului, garda cetăţii şi frumoasele domniţe. În plus, s-au organizat, pe toată perioada de desfăşurare a Târgului de Turism al României, diferite scenete istorice, ca avanpremieră la spectacolele ce vor avea loc anul viitor la Târgovişte. Totodată, organizatorii au reuşit să integreze, în chip fericit, în ansamblul medieval creat, un ecran LCD pe care rula un film de prezentare a tuturor evenimentelor anului 2016 din fosta Capitală a Ţării Româneşti.

targ turism 3

Mai mult chiar! Primarul interimar Cristian Daniel Stan a fost astăzi, pentru minute bune, omul care răspundea întrebărilor venite din partea vizitatorilor Târgului de Turism al României. Cei mai mulţi dintre ei l-au felicitat în final pentru că a ales acest mod de a promova Târgoviştea.

„Este numai începutul. Vrem ca la fiecare Târg de Turism să participăm cu un stand asemănător. Cred că ne-am atins scopul. Cred că Târgoviştea va reprezenta un magnet pentru turişti şi asta ne dorim. Am adus aici o mică parte din moştenirea istorică şi culturală pe care Târgoviştea o are şi asta arătăm, ce avem noi mai frumos, mai atractiv. Le mulţumesc colegilor mei din Consiliul Local Municipal pentru că au aprobat bugetarea acestei activităţi şi cred că ideea a fost una foarte, foarte bună”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

targ turism 8Pentru ca promovarea să fie una eficientă până în cele mai mici detalii, s-a renunţat la pliantele clasice, care au fost înlocuite cu unele în stil medieval.

„Este vorba despre un răvaş cu însemnele Valahiei vechi şi înăuntru se găsesc descrise într-un limbaj aparte cele mai importante 11 evenimente ce vor avea loc în anul 2016 în Târgovişte, în organizarea Primăriei. După ce citesc textul, vizitatorii trebuie să lipească pe pliant logo-urile acestor evenimente, apoi se întorc la stand, lucru care pe noi ne avantajează, şi primesc o surpriză din partea noastră, o turtă dulce în forma Turnului Chindiei”, a explicat Alina Dumbravă – consilier în cadrul Primăriei Târgovişte, coordonatoarea echipei care s-a ocupat de amenajarea standului şi desfăşurarea evenimentelor pe perioada Târgului de Turism al României.

targ turism 10Municipiul Târgovişte a fost promovat şi de către tenorul Vlad Miriţă, care a susţinut un microrecital, evident după ce le-a vorbit participanţilor despre frumuseţile oraşului şi despre interesantele evenimente cultural-artistice ce se vor organiza anul viitor în fosta Cetate de Scaun a Ţării Româneşti. Vizitatorii au avut parte nu doar de muzică de calitate, ci şi de dans, primarul Cristian Daniel Stan alegând să le arate astfel potenţialilor turişti că la Târgovişte vor găsi o atmosferă cu totul aparte, prin urmare nu vor regreta dacă vor alege să viziteze oraşul.

targ turism vlad oprea 3

În cadrul Târgului de Turism al României au avut standuri de prezentare şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, CarpatMontana Serv, Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească şi Peştera Ialomiţei din Bucegi.

targ turism 11 targ turism 12 targ turism 9 targ turism 7 targ turism 6 targ turism 4

Adaugă un Comentariu

*