Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FOTO: Parcare modernă, în loc de garaje! Încă un perimetru total schimbat în Târgovişte!

FOTO: Parcare modernă, în loc de garaje! Încă un perimetru total schimbat în Târgovişte! 

parcare semper targoviste 2

Primăria Târgovişte a finalizat lucrările de amenajare a parcării din spatele blocurilor situate la intersecţia străzilor I.E. Florescu şi Aviator Negel, investiţia începută în luna martie şi finanţată integral din bugetul propriu al municipalităţii. S-au cheltuit 460.000 de lei, iar zona este acum total schimbată. Garajele au dispărut, s-au executat lucrări de preluare a apelor pluviale, s-a turnat covor asfaltic în două straturi pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 mp, s-au efectuat marcaje, a fost refăcut spaţiul verde şi s-a montat instalaţie de iluminat public. În total, s-au creat 40 d elocuri de parcare.

parcare semper targoviste 1

„Era o zonă cu foarte multe garaje şi care necesita lucrări ample de intervenţie, fiindcă nu a fost cuprinsă în planul integrat de dezvoltare urbană. Sperăm ca vremea să ne mai permită să intervenim în continuare la infrastructură. în această toamnă, am realizat şi asfaltarea perimetrului de la intersec ţia lt. Sancu Ion, Bulevardul Independenţei şi strada Arsenalului. La fel, era o zonă destul de degradată. În primăvară, sper să începem lucrări pe cel puţin 40 de străzi din municipiu. Avem disponibile în buget, pe zona de infrastructură, 100 de miliarde de lei vechi”, ne-a declarat Cristian Daniel Stan – primarul municipiului Târgovişte.

parcare semper targoviste 3 parcare semper targoviste 4

Adaugă un Comentariu

*