Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTO: Parcul Mitropoliei din Târgovişte a fost devastat noaptea trecută!

FOTO: Parcul Mitropoliei din Târgovişte a fost devastat noaptea trecută! 

parc devastat 3

Târgoviştenii care au trecut prin Parcul Mitropoliei la primele ore ale dimineţii au putut să constate că grădina publică din inima municipiului a fost devastată. Mai multe bănci au fost rupte, probabil cu lovituri de picior, şi, mai grav, monumentul ridicat pe locul unde s-a aflat sfânta masă a paraclisului mitropoliei a fost culcat la pâmânt.

Oamenii se întrebau unde au fost poliţiştii locali când s-au întâmplat astfel de barbarii şi de ce nu s-a intervenit rapid pentru remedierea situaţiei. Nu este pentru prima dată când persoane certate cu legea fac prăpăd în Parcul Mitropoliei. Cu câţiva ani în urmă, grupurile statuare din parc au fost pângărite de răfăcători rămaşi până astăzi necunoscuţi.

De asemenea, Târgoviştea a fost în atenţia opiniei publice de la nivel naţional după ce hoţii au furat, chiar de lângă Primărie, bustul poetului Grigore Alexandrescu şi l-au dus la… fier vechi. Municipalitatea a plătit apoi o sumă considerabilă pentru restaurarea monumentului.

Cristian Daniel Stan – primarul interimar al municipiului Târgovişte ne-a precizat că a cerut instituţiilor abilitate să cerceteze cele întâmplate în parc şi să-i tragă la răspundere pe vinovaţi.

parc devastat 1 parc devastat 2

Răspuns la FOTO: Parcul Mitropoliei din Târgovişte a fost devastat noaptea trecută!

  1. geanu

    Politia Locala protejeaza hinghierii de mania iubitorilor de animale, de unde timp si pentru protejarea bunului obstesc.

     

Adaugă un Comentariu

*