Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTO: Pompierii dâmboviţeni au fost Moş Crăciun pentru copiii nevoiaşi!

FOTO: Pompierii dâmboviţeni au fost Moş Crăciun pentru copiii nevoiaşi! 

daruri ISU Dambovita 5

Pompierii militari din judeţul Dâmboviţa au îmbrăcat cu drag un altfel de echipament şi, timp de mai multe zile, au fost ajutoarele lui Moş Crăciun, aducând bucurie unor copii necăjiţi. A fost cea mai plăcută misiune a lor, pentru că nimic nu se compară cu zâmbetul sincer al unui prichindel!

daruri ISU Dambovita 1

În prima zi, reprezentanţii ISU Dâmboviţa au mers cu daruri la Centrul de zi pentru copii cu autism şi sindrom Down „Sfânta Maria” şi la Complexul de Servicii Sociale „Casa Soarelui” din Târgovişte. Copiii s-au bucurat nu doar de cadourile primite, ci şi pentru că au avut posibilitatea să urce la bordul unei autospeciale de pompieri!

daruri ISU Dambovita 3

În ziua următoare, au devenit Moş Crăciun cadrele de la Detaşamentul Moreni, care au sărit în sprijinul a două mămici care-şi cresc singure copiii, în Ţuicani şi Pleaşa. Graţie inimoşilor pompieri, trei băieţi şi o fetiţă au descoperit şi ei frumuseţea sărbătorilor de Crăciun. Următoarea misiune, pe Tisa, la un copil de 11 ani care trăieşte doar cu bunica sa.

daruri ISU Dambovita 2

În ajunul Crăciunului, Moş Crăciun pompier a ajuns la trei familii nevoiaşe din oraşul Fieni, făcând fericiţi alţi copii.

daruri ISU Dambovita 4

Toate acţiunile umanitare premergătoare Crăciunului au fost posibile prin implicarea Asociaţiei „Salvatorii Dâmboviţeni” şi contribuţia financiară a cadrelor ISU.

Adaugă un Comentariu

*