Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FOTO: Primăria Răzvad respectă, preţuieşte şi premiază… fidelitatea matrimonială!

FOTO: Primăria Răzvad respectă, preţuieşte şi premiază… fidelitatea matrimonială! 

premiere cupluri razvad 2017 - 2

Emanuel Spătaru, tânărul edil al comunei Răzvad, din judeţul Dâmboviţa, nu a vrut să treacă 2017 fără să premizeze cuplurile care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsnicie, astfel că le-a oferit celor 19 perechi care sărbătoresc „nunta de aur”, flori, diplome şi un premiu în bani, apoi i-a invitat să ciocnească o cupă cu şampanie şi să guste din tortul special pregătit pentru acest eveniment.

premiere cupluri razvad 2017 - 4

„Astăzi, îi sărbătorim pe acei care au împlinit 50 de ani de fidelitate matrimonială, 50 de ani de răbdare, 50 de ani de iubire, 50 de ani de greutăţi. Sunt şi greutăţi pe un drum atât de lung, nu sunt toate lucrurile atât de uşoare precum par. Important este că dumneavoastră aţi reuşit să le faceţi uşoare, prin modul în care aţi lucrat împreună, în care v-aţi ajutat. Vă respectăm şi vă preţuim pentru că sunteţi un model pentru noi, un exemplu de viaţă! Vă doresc să aveţi parte de multă sănătate şi fericire”, a spus primarul Emanuel Spătaru.

premiere cupluri razvad 2017 - 3O astfel de acţiune s-a organizat pentru prima dată în comuna Răzvad anul trecut, la iniţiativa tânărului edil, ales în fruntea obştei în luna iunie. Consideră Emanuel Spătaru că este un gest minim pe care administraţia locală trebuie să-l facă în semn de aleasă recunoştinţă pentru aceşti oameni deosebiţi.

premiere cupluri razvad 2017 - 5

Familiile premiate: Teodorescu Nicolae (Răzvad), Bolovăneanu Vasile (Valea Voievozilor), Calcioiu Ion (Răzvad), Ştefan Polizu (Răzvad), Duţă Toma (Răzvad), Bocioacă Niculae (Răzvadul de Jos), Săvoiu Gheorghe (Răzvadul de Jos), Tecşan Gheorghe (Răzvad), Panţu Radu (Răzvad), Vişan Dumitru (Răzvad), Marcoci Vasile (Răzvad), Badea Ion (Gorgota), Ciufu Vasile (Gorgota), Nedelcu Gheorghe (Răzvad), Cercelea Dumitru (Răzvad), Sivu Haralambie (Gorgota), Nicolae Ion (Gorgota) şi Săndulescu Ştefan (Valea Voievozilor).

premiere cupluri razvad 2017 - 1 premiere cupluri razvad 2017 - 6

Adaugă un Comentariu

*