Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FOTO: Primăria Târgovişte a dat în folosinţă locul de joacă pentru copii din Micro XI

FOTO: Primăria Târgovişte a dat în folosinţă locul de joacă pentru copii din Micro XI 

deschidere loc joaca Micro XI 2

Între surprizele pe care Primăria Târgovişte le-a pregătit copiilor cu prilejul zilei de 1 iunie se numără şi darea în folosinţă a locului de joacă din Micro XI, zona Piaţa Vlad Ţepeş, primul din cele 13 pe care administraţia locală le va amenaja anul acesta.  Echipamentele de distracţie au fost luate cu asalt de la primele ore ale dimineţii. De altfel, niciodată nu am văzut atâţia copii, părinţi şi bunici într-un loc de recreere de cartier, cum s-a întâmplat astăzi în Micro XI! Perimetrul amenajat de Primărie părea a fi neîncăpător, în condiţiile în care vorbim despre cel mai mare obiectiv de acest fel din Târgovişte. Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de personaje de poveste şi covni.

deschidere loc joaca Micro XI 1

„Este un loc de joacă transformat radical. Este primul loc de joacă pe care-l dăm în funcţiune din cele 13 care alcătuiesc proiectul pe care Primăria Târgovişte îl pune în aplicare în acest an. Discutăm aici de un loc de joacă pe aproximativ 1.500 mp, avem aproape 500 mp suprafaţă cu podea cauciucată, adică suprafaţă antitraumă. De asemenea, avem aparate de joacă, avem echipamente de fitness, spaţiu verde care a fost refăcut total, stâlpi de iluminat public şi supraveghere video. Este unul dintre cele mai moderne locuri de joacă din municipiul Târgovişte”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

deschidere loc joaca Micro XI 5În acest moment se lucrează intens pentru amenajarea altor trei locuri de joacă: în Aleea Trandafirilor – lângă Şcoala Coresi, în Cartierul CFR – strada Păcii şi în Micro VI – strada Arcaşilor. Luna viitoare vor demara lucrările şi la locul de joacă din spatele blocurilor 72-73 din Micro VI şi în Micro XII, la intersecţia străzilor Pandurilor cu Mihai Popescu şi apoi la intersecţia străzilor radu de la Afumaţi cu I.E. Florescu.

deschidere loc joaca Micro XI 3 deschidere loc joaca Micro XI 4

Adaugă un Comentariu

*