Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FOTO: Primăria Târgovişte a sărbătorit 15 „cupluri de aur”

FOTO: Primăria Târgovişte a sărbătorit 15 „cupluri de aur” 

cupluri de aur 3

Primăria Târgovişte a continuat, astăzi, tradiţia de a sărbători „cuplurile de aur”, chiar dacă legislaţia s-a schimbat şi nu a mai permis administraţiei locale să le ofere şi o recompensă finan ciară acestor oameni ce constituie un exemplu clar de trăinicie, loialitate şi dragoste. Iniţial, edilii voiau să amâne evenimentul, pentru a da timp consilierilor locali să voteze un proiect de hotărâre în acest sens. S-au răzgândit la solicitarea sărbătoriţilor, care au spus că pentru ei contează o vorbă bună spusă într-un moment important din viaţa lor şi nimic altceva.

cupluri de aur 1Prin urmare, astăzi, primarul interimar Cristian Daniel Stan şi viceprimarul Tudorică Răducanu au ciocnit o cupă de şampanie cu cele 15 cupluri care sărbătoresc anul acesta 50 de ani de la căsătorie sau chiar mai mult de atât.

„Este un eveniment care pe mine mă emoţionează de fiecare dată şi vă mărturisesc că îmi doresc să ajung şi eu să sărbătoresc 50 de ani de căsătorie. Sunteţi pentru noi un exemplu. Faptul că aţi ajuns aici în seamnă că v-aţi respectat, înseamnă că v-aţi iubit şi că vă iubiţi în continuare. Astăzi, generaţia tânără nu prea ştie să preţuiască valorile importante ale vieţii şi se ghidează de multe ori după lucruri nesemnificative. Eu cred că este important să trăim decent, cu demnitate şi respectându-i pe cei de lângă noi. Să dea Dumnezeu să aveţi parte de sănătate şi să ne vedem şi peste 20 de ani. Sărbători Pascale liniştite, cu copiii, cu nepoţii, cu toţi cei care vă sunt dragi”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

cupluri de aur 2Cuplurile sărbătorite:
1. Albu Dumitru Vasile şi Maria, 50 ani de căsnicie
2. Bolbotină Petre şi Elena, 51 ani
3. Călimănescu Mihail şi Dorina, 50 ani
4. Cojocaru Constantin şi Maria Eliza, 50 ani
5. Dinu Teodor şi Ortansa Georgeta, 50 ani
6. Goran Constantin şi Maria, 50 ani
7. Ilinca Ilie şi Elena, 50 ani
8. Ivan Pavel şi Lăzărică Niculina, 50 ani
9. Ocineanu Gheorghe şi Elena, 50 ani
10. Oncescu Nicolae şi Ioana, 51 ani
11. Pura Ioan şi Ileana, 51 ani
12. Saiu Mielu şi Elena, 50 ani
13. Sturisteanu Ştefan şi Cristina, 50 ani
14. Tănase Vasile şi Alexandrina, 50 ani
15. Vladu Jan şi Adriana, 51 ani

cupluri de aur 6 cupluri de aur 5 cupluri de aur 4

Adaugă un Comentariu

*