Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FOTO: Semnalul cititorului! Constructorul care modernizează Târgoviştea piteşte gunoiul după bloc!

FOTO: Semnalul cititorului! Constructorul care modernizează Târgoviştea piteşte gunoiul după bloc! 

moloz micro VI 1

Locatarii blocurilor de pe strada Vasile Voiculescu din Târgovişte îi cer primarului interimar Cristian Stan să intervină, pentru a se curăţa zona din spatele imobilelor, pe care constructorul care efectuează lucrări de modernizare în cartier a transformat-o într-un… focar de infecţie.

Practic, în perimetrul vecin cu gardul Spitalului Judeţean de Urgenţă, cu ceva timp în urmă, au fost dezafectate garajele din tablă. Au fost ridicate doar materialele metalice, restul, adică zidărie, beciuri pline cu apă şi mizerie, adevărate capcane pentru copiii care se mai joacă prin acel spaţiu, au rămas nemişcate. Ba, mai mult, de luni de zile, aici zace asfaltul şi betonul vechi, decopertat în urma reabilitării străzii şi a trotuarelor. Oamenii nu înţeleg de ce a fost aruncat molozul în spatele blocurilor.

moloz micro VI 4

„Suntem convinşi că primarul nostru nu ştie despre aceste aspecte. Tocmai de aceea, prin intermediul dumneavoastră, vrem să afle această situaţie inadmisibilă. Este ceva oribil. Nu mai putem trăi în condiţiile astea, ca după bombardament. Nu pricepem de ce au adus asfaltul vechi, pământ şi alte materiale în spatele blocurilor noastre. Nu credem că aşa era prevăzut în proiect”, ne-a spus, cu năduf, târgovişteanul care ne-a semnalat problema pe adresa de mail a ziarului nostru.

Situaţie identică şi în spatele fostului magazin Chindia, din Micro XI! Există acolo un perimetru care putea fi transformat într-o parcare, dar care se umple, cu fiecare zi ce trece, cu diferite resturi de materiale de construcţie: asfalt vechi, moloz etc.

moloz micro VI 3 moloz micro VI 2

Adaugă un Comentariu

*