Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FOTO: Semnalul cititorului! De ce nu se asfaltează toate parcările din Micro VI?

FOTO: Semnalul cititorului! De ce nu se asfaltează toate parcările din Micro VI? 

parcari micro VI - 4

Locatarii blocurilor din spatele Restaurantului Vatra, situat în Microraionul VI al municipiului Târgovişte, ne-au semnalat că cele două parcări din zonă au rămas neasfaltate, deşi în puţin timp ar trebui finalizat proiectul integrat de reabilitare urbană implementat de administraţia locală cu fonduri europene nerambursabile. Ne-au mai spus oamenii că este necesar ca Primăria să amenajeze şi în acest permimetru un loc de joacă pentru copii, care sunt acum nevoiţi să-şi petreacă timpul liber printre bălăriile de la marginea căii ferate sau să traverseze Bulevardul Unirii şi să caute spaţiile de recreere din cartier.

Răspunsul primarului

Edilul interimar Cristian Daniel Stan ne-a declarat că nici el nu este mulţumit de ceea ce se întâmplă cu lucrările de modernizare în Micro VI. Cât priveşte parcările la care au făcut referire oamenii, nu ştie exact din ce motiv, acestea nu au fost incluse în proiect. Le promite, în schimb locatarilor din zonă, că administraţia locală va investi bani din bugetul local pentru a le aduce la aceleaşi standarde ca şi cele deja modernizate, lucrările urmând să fie executate cel mai probabil anul viitor. Tot atunci, se vor aloca fonduri şi pentru construirea unui loc de joacă pentru copii.

parcari micro VI - 1 parcari micro VI - 2 parcari micro VI - 3parcari micro VI - 5 parcari micro VI - 6

2 Răspunsuri la FOTO: Semnalul cititorului! De ce nu se asfaltează toate parcările din Micro VI?

  1. baron2000

    Aceeasi problema exista si in cartierul CFR.Doua strazi de cel mult 30-50ml fiecare care fac legatura intre str.C.Porumbescu si str.Pacii nu au fost reabilitate.Au bordurile sparte iar betonul de pe partea carosabila este sfaramat.Iar pe una dintre ele sunt si locuri de parcare.Cum poate fi facuta receptia acestui cartier ? Este de necrezut ce se poate intampla in acest oras

     

Adaugă un Comentariu

*