Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 26, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FOTO: Semnalul cititorului! Stâlpi de iluminat, fix în mijlocul trotuarului!

FOTO: Semnalul cititorului! Stâlpi de iluminat, fix în mijlocul trotuarului! 

stalpi trotuare 2

Un cititor al publicaţiei noastre ne-a semnalat o situaţie de-a dreptul revoltătoare, care se petrece în municipiul Târgovişte. În perimetrul unde se execută lucrări de modernizare cu fonduri europene nerambursabile, respectiv Micro VI şi Micro XI, stâlpii de iluminat public sunt montaţi… fix în mijlocul trotuarelor! Ne-a exemplificat târgovişteanul anomalia cu câteva fotografii în care se vede cum constructorul a săpat gropi, pe strada Vlad Ţepeş, să-şi continue lucrarea de mare „artă”!

stalpi trotuare 4

Ne-am deplasat şi noi la faţa locului şi nu mică ne-a fost mirarea să constatăm că sunt zeci de stâlpi plasaţi după acelaşi model, trecătorii fiind nevoiţi să folosească carosabilul, trecere fiind pur şi simplu opturată. Oamenii ne-au spus că nu înţeleg de ce administraţia locală, în loc să ceară să fie repoziţionaţi stâlpii vechi, a acceptat să se monteze alţii noi tot în mijlocul trotuarelor.

Încercând să lămurim această chestiune, l-am contactat pe primarul interimar Cristian Daniel Stan, care ne-a precizat că va discuta despre aspectele pe care i le-am adus la cunoştinţă cu firmele constructoare şi va încerca să găsească o soluţie pentru a îndrepta anomalia. Nici edilului nu i se pare normal ca stâlpii de iluminat să troneze exact în mijlocul trotuarelor. A fost o deficienţă din proiectare. Probabil, aşa cum s-a discutat de atâtea ori, proiectantul nu s-a deplasat în teren, efectuând docuemntaţia din faţa calculatorului.

stalpi trotuare 5 stalpi trotuare 6 stalpi trotuare 3 stalpi trotuare 1

Răspuns la FOTO: Semnalul cititorului! Stâlpi de iluminat, fix în mijlocul trotuarului!

  1. baron2000

    In cartierul CFR au ramas doua strazi neasfaltate (cele care leaga str.Pacii cu str.C.Porumbescu).Oare reabilitare stradala intr-un cartier nu inseamna asfaltare totala?

    Cu multumiri

     

Adaugă un Comentariu

*