Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » REPORTAJ » FOTO: Sfinxul din Bucegi, locul unde credincioşii se roagă împreună cu îngerii

FOTO: Sfinxul din Bucegi, locul unde credincioşii se roagă împreună cu îngerii 

georgeta-florea-sfinx-1

Georgeta Florea, prezicătoarea din Drajna de Sus, judeţul Prahova, în ciuda sănătăţii precare, a vrut cu tot dinadinsul să ajungă, pe 28 noiembrie 2016, pe culmile Bucegilor, misterioşii munţi care ascund taine nebănuite, dovezi uluitoare ale legăturii dintre Dumnezeu şi pământul românesc. Spune Georgeta Florea că în această zi toţi îngerii de pe pământ au venit să se închine la Sfinxul din Ţara Românească.

„Pe planeta noastră există trei sfincşi. Unul la noi, în Bucegi, care este locul de închinăciune al Îngerilor, altul în Egipt, unde se închină faraonii, iar ultimul se află în Grecia, unde se închină Zeii. Singurul Sfinx care a fost creat de Dumnezeu este cel din ţara noastră. Acesta datează din primul ciclu de viaţă. În prezent, ne aflăm în al doilea ciclu de viaţă”, afirmă vizionara Georgeta Florea.

georgeta-florea-sfinx-3Drumul până la Sfinxul din Bucegi nu a fost deloc uşor. Grupul din care a făcut parte şi Georgeta Florea a trebuit să parcurgă pe jos o distanţă considerabilă, pe vânt şi ger tăios, însă Dumnezeu i-a ajutat să ajungă cu bine în preajma uriaşului Sfinx. Aici, au creat un cerc de rugăciune. Cu toţii au spus Tatăl Nostru, aşa cum i-a dictat Georgetei Florea Îngerul de Lumină, Credinţă şi Coroană cu care intră frecvent în comunicare.

georgeta-florea-sfinx-4

Toţi cei prezenţi au rămas înmărmuriţi când au văzut că Dumnezeu le răspunde la rugăciuni, îşi arată puterea, semnele sale măreţe. Pe cer, deşi era ceaţă, a apărut un corp luminos de formă cilindrică şi a revărsat asupra Sfinxului o lumină de culoare mov-violet. În câteva dintre fotografiile realizate de credincioşii aflaţi pe munte, se vede cum deasupra Sfinxului plutea o undă de lumină care cobora până în dreptul grupului de peste 300 de oameni.

georgeta-florea-sfinx-2Trupurile, sufletele celor prezenţi s-au umplut de o căldură divină, parcă întreg răul a fost alungat de către energia dumnezeiască revărsată deasupra Sfinxului, locul unde, spune Georgeta Florea, vin să se roage Îngerii.

Sursa foto: http://georgetaflorea37.blogspot.ro/

Adaugă un Comentariu

*