Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FOTO: Şi-au încercat forţa pumnului şi a piciorului pe pereţii Căminului Cultural Gura Ocniţei!

FOTO: Şi-au încercat forţa pumnului şi a piciorului pe pereţii Căminului Cultural Gura Ocniţei! 

distrugeri gura ocnitei 3

Persoane certate cu legea şi cu regulile de bună convieţuire au provocat, zilele acestea, distrugeri în parcul de joacă pentru copii amenajat de Primăria Gura Ocniţei în spatele căminului cultural din satul de centru. De departe, sar în evidenţă mesajele obscene scrise cu markerul pe echipamente. De asemenea, indivizii şi-au încercat forţa pumnului şi a piciorului pe pereţii imobilului, după cum se poate observa în fotografii. Şi unde nu au ajuns cu pumnul şi piciorul, au runcat cu piatra! Poliţia Locală a demarat o anchetă pentru identificarea şi tragerea la răspundere a făptuitorilor.

distrugeri gura ocnitei 2

Căminul Cultural Gura Ocniţei a fost reabilitat, modernizat şi dotat printr-un proiect cu fonduri europene nerambursabile şi a găzduit în ultimul an şi jumătate zeci de spectacole puse în scenă de copiii din comună, spre bucuria comunităţii locale. Din păcate, iată că mai există şi elemente perturbatoare, persoane pentru care a se distra este egal cu a distruge. Suntem convinşi însă că aceşti indivizi nu vor scăpa nepedepsiţi!

distrugeri gura ocnitei 1

Adaugă un Comentariu

*