Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 14, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTO: Sute de participanţi la „Marşul pentru viaţă”, organizat la Târgovişte

FOTO: Sute de participanţi la „Marşul pentru viaţă”, organizat la Târgovişte 

mars pentru viata 5

Municipiul Târgovişte s-a alăturat astăzi celor 100 de oraşe din România şi Republica Moldova care sprijină valorile familiei tradiţionale, creştine şi româneşti, organizând „Marşul pentru viaţă”, care a atras sute de tineri, în special studenţi ai facultăţii de Teologie, elevi ai Seminarului Teologic Sf. Ioan Gură de Aur, elevi şi profesori de religie.

Cu acest prilej, Pc. Pr. dr. Ionuț GHIBANU, Vicar Eparhial, a dat citire mesajului Înaltpreasfinției Sale, care a dorit să evidențieze faptul că viața este bunul cel mai de preţ oferit nouă de Dumnezeu, de aceea, avem datorita de a o proteja, alături de familie și valorile fundamentale ale neamului și credinței noastre.

mars pentru viata 4Marșul a pornit de la statuia lui Mihai Viteazul, din fața Catedralei din Târgoviște, şi a continuat pe traseu Parcul Mitropoliei-Complexul Mondial – Platoul Prefecturii – Parcul Mitropoliei – Catedrala Mitropolitană.

Manifestarea a fost organizată de Arhiepiscopia Târgoviştei, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor Creştin Ortodocşi Români, filiala Târgovişte, Asociaţia ProVita, filiala Târgovişte și Asociația Părinți pentru Ora de Religie, filiala Dâmbovița.

Sursa foto: Arhiepiscopia Târgoviştei

mars pentru viata 1 mars pentru viata 3 mars pentru viata 2

Adaugă un Comentariu

*