Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 17, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FOTO: Târgoviştenii au dat startul sărbătorilor de iarnă

FOTO: Târgoviştenii au dat startul sărbătorilor de iarnă 

brad craciun 1

Peste 2000 de târgovişteni s-au aflat în această seară pe platoul din faţa Prefecturii Dâmboviţa pentru a participa la momentul de aprindere a luminiţelor în pomul de Crăciun instalat în inima minicipiului. Pe scena amenajată special pentru întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă a susţinut un recital de colinde Corul Apassionato.

La eveniment, alături de primarul interimar Cristian Daniel Stan, s-au aflat viceprimarul Cosmin Bozieru, city managerul Liviu Stoica şi preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu. Edilul şi-a exprimat satisfacţia pentru numărul mare de târgovişteni care au ţinut să fie prezenţi la acest moment unic, ce marchează începutul sărbătorilor de iarnă.

A mai spus Cristian Daniel Stan că este pentru prima oară în 25 de ani când oraşul beneficiază de un brad de acest tip, menit să ne încânte de sărbători cel puţin 10 ani de acum înainte. Edilul le-a mai dezvăluit celor de faţă, în special copiilor, care va fi programul următoarelor zile, de la sosirea lui Moş Crăciun în Piaţa Tricolorului, cu o caleaşcă trasă de reni până spectacolele organizate cu acest prilej şi locurile din cartiere unde vor fi împărţite darurile Moşului.

brad craciun 3 brad craciun 4 brad craciun 5 brad craciun 6

Adaugă un Comentariu

*