Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FOTO: Turiştii au primit cu bucurie ediţia pilot a Festivalului Padina Folk

FOTO: Turiştii au primit cu bucurie ediţia pilot a Festivalului Padina Folk 

padina folk 1

Şi a fost „Padina Folk”, un spectacol de excepţie, cu muzică bună, în acord plăcut cu frumoasele locuri montane şi cu dorinţa de linişte şi armonie acustică a turiştilor prezenţi în Munţii Bucegi. Vremea bună a fost de un real sprijin pentru interpreţii care au urcat pe scenă şi pentru organizatorii ediţiei pilot a Festivalului „Padina Folk”, care s-a desfăşurat sâmbătă, 19 august 2017, pe platoul Padina-Peştera din Bucegi.

padina folk 2

În Lunca Padinii, s-a cântat, în acompaniament de chitară, despre munte, iubire şi, evident, despre, realităţile zilelor noastre. Atmosfera a fost întreţinută de actorul Silviu Mircescu, amfitrionul spectacolului. Pe scenă au urcat, rând pe rând, încântând publicul prezent, Vasile Mardare, Ovidiu Mihăilescu, trupa CALEnDAR, Mike Godoroja şi Blue Spirit.

padina folk 3Timp de o oră şi jumătate publicul a fost trecut prin diverse stări şi pus în faţa unor poveşti impresionante, pe care le-a răsplătit cu aplauze şi solicitări de bis. Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa îşi propune să facă din acest festival un punct de reper pentru în anii viitori, o tradiţie a zonei montane dâmboviţene.

Adaugă un Comentariu

*