Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FOTO-VIDEO: 53 de copii din Răzvad şi familiile lor au primit ajutoare de la Primărie şi OMV Petrom

FOTO-VIDEO: 53 de copii din Răzvad şi familiile lor au primit ajutoare de la Primărie şi OMV Petrom 

ajutoare centru de zi razvad 6

Astăzi, 10 februarie 2018, a fost o zi de bucurie pentru 53 de copii provenind din familii cu probleme sociale din comuna Răzvad, judeţul Dâmboviţa, care au primit articole de îmbrăcăminte, rechizite şcolare, dulciuri şi alimente de bază în cantităţi consistente. Valoarea unui pachet s-a ridicat la 850 de lei. Acţiunea de binefacere s-a putut materializa datorită unui parteneriat încheiat între Primărie şi OMV Petrom.

ajutoare centru de zi razvad 2

Bunurile au fost împărţite celor 40 de copii care frecventează Centrul de Zi şi altor 13 elevi din localitate, selectaţi în baza unor anchete sociale riguroase. Primarul Emanuel Spătaru ne-a spus că intenţionează să multiplice acţiunile de într-ajutorare a localnicilor nevoiaşi, care au în grijă unul sau mai mulţi copii cărora le asigură cu mare greutate cele de trebuinţă vieţii de zi cu zi. Tânărul edil vrea să fructifice din plin toate colaborările şi cu alte societăţi comerciale pentru a veni în sprijinul concetăţenilor săi pierduţi în sărăcie.

ajutoare centru de zi razvad 5

„Am primit de la OMV Petrom 10.000 de eruo, cu scopul precis de a achiziţiona copiilor de la Cen trul de Zi alimente, îmbrăcăminte şi rechizite şcolare. Ne-am ocupat de lucrul acesta, fiindcă ne pasă de viaţa consătenilor noştri.

Cei la Petrom au avut o colaborare bună cu Primăria Răzvad, bună spunem noi pentru că le-am pus şi câteva condiţii, ei le-au respectat, motiv pentru care noi i-am primit în comună. Este adevărat că au creat şi un nivel de disconfort pentru anumiţi cetăţeni, pe periOada în care ei şi-au desfăşurat lucrările, dar, iată, că acest disconfort este cumva compensat prin acţiunile pe care dumnealor le fac.

Nu este singurul lucru bun pe care l-au realizat în comună. Am betonat împreună cu OMV Petrom şi câteva străzi. Încă o dată, mulţumim OMV Petrom!”, ne-a declarat primarul Emanuel Spătaru.

VIDEO

ajutoare centru de zi razvad 8 ajutoare centru de zi razvad 3 ajutoare centru de zi razvad 4 ajutoare centru de zi razvad 1

Adaugă un Comentariu

*