Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FOTO-VIDEO: Gata cu consultaţiile medicale în frig! Dispensar modern la Răzvad

FOTO-VIDEO: Gata cu consultaţiile medicale în frig! Dispensar modern la Răzvad 

dispensar-razvad-3

Administraţia publică a comunei Răzvad, din judeţul Dâmboviţa, a inaugurat astăzi un obiectiv de investiţii de multă vreme aşteptat de săteni: un dispensar modern, bine compartimentat şi dotat cu aparatură adecvată, astfel încât medicii să-şi poată îngriji în condiţii optime cei aproape 4.000 de pacienţi. Lucrările au demarat în urmă cu un an şi trei luni.

dispensar-razvad-4

„Vorbim despre o investiţie de 8,5 miliarde de lei, bani alocaţi încă de anul trecut de Guvernul Victor Ponta, bani cu care am reuşit să reabilităm, extindem şi modernizăm acest dispensar şi să-l împrejmuim, dar şi să cumpărăm dotările de care medicii aveau nevoie. Am întâmpinat dificultăţi, pentru că anul acesta Ministerul Dezvoltării a sistat finanţarea, dar, cu eforturi susţinute, am reuşit, iată, să finalizăm această investiţie”, a spus primarul Emanuel Spătaru.

dispensar-razvad-2După ce au vizitat noul dispensar, sătenii prezenţi în număr mare la inaugurare au concluzionat că beneficiază acum de condiţii mult mai bune ca la oraş. Cu toţii îşi aminteau că, în ultimele ierni, au primit consultaţii medicale efectiv în frig, atât de rău ajunsese clădirea.

dispensar-razvad-8Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu a punctat că investiţia de la Răzvad este doar un exemplu că administraţia judeţului investeşte în sănătate.

dispensar-razvad-7

„Sunt bucuros că, în urmă cu trei săptămâni, am finalizat Dispensarul TBC de la Dealu mare, din Târgovişte, o investiţie de 16 miliarde de lei. Suntem în curs de achiziţie şi probabil vom finaliza până la sfârşitul acestui an, cu o staţie de oxigen nouă la Spitalul Judeţean. Costă un milion de euro. Şi, foarte important, am început, de circa două săptămâni, lucrările de reabilitare a Spitalului TBC Moroeni, care era practic abandonat de peste 35 de ani şi cred eu că, în 2-3 ani, cu eforturi serioase, vom reda sistemului medical din România, o locaţie care a avut cândva o adresabilitate naţională”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

VIDEO
dispensar-razvad-5

dispensar-razvad-6 dispensar-razvad-1

Adaugă un Comentariu

*