Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » FOTO-VIDEO: Incendiu de proporţii la un service auto de pe DN1! Traficul este blocat

FOTO-VIDEO: Incendiu de proporţii la un service auto de pe DN1! Traficul este blocat 

incendiu service dn 1 - 3

Incendiu de proporţii la un service auto din comuna Puchenii Mari, judeţul Prahova! Traficul pe DN1 este blocat pe ambele sensuri de mers. Pompierii intervin pentru stingerea focului, care se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp, cu opt autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi două pentru iluminat. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, în interior se află şapte maşini, patru butelii de oxigen şi un rezervor plin cu cinci tone de motorină.

incendiu service dn 1 - 2

Echipajele de pompieri acţionează concomitent pentru lichidarea incendiului şi răcirea rezervorului cu combustibil fără a se apropia prea mult însă, fiindcă şi-ar pune vieţile în pericol. Una dintre buteliile de oxigen a explodat deja.

UPDATE ORA 20:05 – Incendiul a fost lichidat. Pompierii rămân la faţa locului pentru înlăturarea efectelor negative cauzate de foc. Traficul este în continuare închis, poliţiştii dirijându-i pe şoferi pe rute alternative. 

UPDATE ORA 20:30 – În interiorul service-ului au fost doar trei maşini care au ars în totalitate. La fel, hala în suprafaţă de 1.500 mp. Au acţionat pentru stingerea focului 50 de pompieri. Deocamdată, nu au fost stabilite cauzele incendiului. 

UPDATE ORA 20:45 – S-a realuat traficul rutier pe DN1, sensul de mers Bucureşti-Ploieşti

UPDATE ORA 22:30 – Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de circulatie.

VIDEO

incendiu service dn 1 - 1

Adaugă un Comentariu

*