Știri, Muntenia-Sud, România|marți, august 11, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FRF caută juniori talentaţi printre românii din Spania şi Portugalia

FRF caută juniori talentaţi printre românii din Spania şi Portugalia 

selectie tineri fotbal

Federația Română de Fotbal organizează în perioada 19 – 21 februarie 2016, la Sevilla, la Centrul Sportiv Luis del Sol, baza de pregătire a lui Betis, o nouă acțiune de selecție pentru echipele naționale de juniori, la care sunt invitați tinerii români care evoluează în Spania și Portugalia.

„Juniorii cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani care doresc să participe la acțiunea de selecție pentru echipele naționale de juniori trebuie să se înscrie la adresa de e-mail a Departamentul de Scouting al FRF, scoutingextern@frf.ro. Mail-ul trebuie să conțină următoarele informații: numele și prenumele jucătorului, data și locul nașterii, clubul la care evoluează, postul (posturile) pe care joacă și un număr de telefon (personal sau al părinților).

Jucătorii au obligația de a se prezenta la trialul de la Centrul Sportiv Luis del Sol, Avenida de Italia s/n, 41012, Sevilla (locaţia pe Google Maps), cu echipamentul sportiv propriu, cu un act de identitate și cu acordul scris al clubului privind participarea lor la acțiunea de selecție a FRF. Totodată, jucătorii trebuie să prezinte și o adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru activitate sportivă”, se arată într-un comunicat FRF.

Este a doua oară când antrenorii federali vor ajunge în Spania, după ce, în octombrie 2014, au fost testați la Madrid juniorii români născuți în anul 2000. Selecţii similare au fost organizate şi pentru tinerii din Ungaria, Germania și Benelux, Italia și Franța.

Programul celor trei zile de trial
19 februarie: juniorii Under 16 și Under 17
20 februarie: juniorii Under 18, Under 19 și Under 20
21 februarie: juniorii Under 14 și Under 15

Reunirea în fiecare din cele trei zile este programată la ora locală 12:30, pentru startul procesului de înregistrare, urmând ca trialul să înceapă la ora locală 14:00.

Adaugă un Comentariu

*