Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » FRONTIERĂ: A încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 200 de euro falsă!

FRONTIERĂ: A încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 200 de euro falsă! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.politiadefrontiera.ro)

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu, instituţie care are competenţă în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Olt şi Dolj, au descoperit, în acest week-end, bani falşi, ţigări fără documente de provenienţă, articole de vestimentaţie şi parfumuri contrafăcute.

Hainele şi parfumurile au fost găsite în două autocare care veneau din Turcia. Practic, doi pasageri din vehicule respective încercau să le introducă ilegal în România, prin PTF Giurgiu. Cele 1.610 articole vestimentare şi 831 de flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafăcute şi pentru care deţinătorii nu au putut prezenta documente de provenienţă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

Tot la PTF Giurgiu, au fost identificaţi doi cetăţeni străini, un bulgar în vârstă de 35 de ani şi un turc de 31 de ani, care aveau în bagaje 270, respectiv 300 de pachete cu ţigări de provenienţă Republica Bulgaria, fără acte. Cei doi bărbaţi au fost amendaţi contravenţional, iar ţigările au fost confiscate.

La PTF Calafat, un bărbat din Mecedonia a încercat să achite taxa de pod cu o bancnotă de 200 de euro falsă. În momentul când a fost prins, le-a declarat poliţiştilor de frontieră că nu avea cunoştinţă că banii erau falşi. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate, iar bancnota a fost reţinută.

Adaugă un Comentariu

*