Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Furculiţa buclucaşă de la Cândeşti!

Furculiţa buclucaşă de la Cândeşti! 

furculita candesti

Când unele persoane publice nu mai au ce face, adică nu mai au festivaluri ale plăcintei şi alte tipuri de sărbători care să le asigure vizibilitatea publică, găsesc alte chichiţe. Chiar dacă uneori motivele ieşirii la rampă sunt banale şi frizează ridicolul, tot o fac, aşa, să se mire…

Primăriţa de la Cândeşti a minunat opinia publică naţională cu o dezvăluire de senzaţie care a băgat-o în sperieţi. Au vuit unele canale media, de parcă a intrat ISIS-ul în România! Asupra edilei de la Cândeşti s-ar fi comis un atac terorist cu valenţe oculto-mistice. Primăriţa a descoperit o furculiţă de aluminiu înfiptă undeva prin caroseria maşinii. Evident, gestul a fost comentat în fel şi chip. S-a ajuns la tot soiul de concluzii, ba că biata ustensilă ar fi putut duce la explozia maşinii, ba că este o vrajă făcută de adversarii politici, o răzbunare sau o glumă nevinovată.

Cert este că s-a făcut tam-tam. Poate organele de anchetă să descopere misterul, dacă nu, măcar trebuie musai făcută o sfeştanie autoturismului şi ocupantului! Furculiţa trebuie şi ea bine opărită în apă sfinţită!

Adaugă un Comentariu

*