Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » GABI BORIGA: „Preşedintele trebuie să pună România mai presus decât orice interes personal, de partid sau de grup”

GABI BORIGA: „Preşedintele trebuie să pună România mai presus decât orice interes personal, de partid sau de grup” 

vot gabi boriga

Fostul primar al municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, şi-a exercitat astăzi dreptul de vot, aşa cum ne-a obişnuit la fiecare scrutin electoral, şi îi îndemnă pe toţi românii să-i urmeze exemplul, fiindcă trăim o zi importantă pentru viitorul nostru.

„Am votat cu gândul de a avea o ţară condusă de un om capabil, de un om responsabil, de un om care poate să ne garanteze nouă şi copiilor noştri un trai mai bun. Preşedintele României trebuie să aibă multe calităţi, însă, în primul rând, trebuie să ştie să reprezinte interesele României şi pe ale românilor, indiferent unde sunt aceştia. Dacă vreţi să o luăm aşa, şi Carol I a avut cea mai lungă domnie a unui român,nu, de 48 de ani, şi a reprezentat interesele României într-un fel pe care ni-l aducem aminte cu mare drag şi în ziua de azi. Deci, preşedintele trebuie să ştie să reprezinte interesele României şi să pună România mai presus decât orice interes personal, de partid sau de grup”, a spus Gabriel Boriga – fostul primar al municipiului Târgovişte, la ieşirea din secţia de votare.

Adaugă un Comentariu

*