Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » GABRIEL BORIGA: „O să mă găsiţi în acelaşi birou, o să am acelaşi număr de telefon, aceeaşi maşină şi acelaşi şofer”

GABRIEL BORIGA: „O să mă găsiţi în acelaşi birou, o să am acelaşi număr de telefon, aceeaşi maşină şi acelaşi şofer” 

boriga - prisacaru 1

Astăzi – 20 iunie, Gabriel Boriga – primarul suspendat al municipiului Târgovişte a anunţat oficial că îşi va continua munca în administraţia publică, îndeplinind, până când instanţa de judecată se va pronunţa cu privire la încetarea mandatului său înainte de termen, funcţia de consilier personal al primarului interimar Ciprian Prisăcaru, desemnat astăzi să ocupe această funcţie de către Consiliul Local, cu 15 voturi pentru şi 6 împotrivă.

„Vreau să-i acordăm toată încrederea şi tot sprijinul domnului Prisăcaru, care a preluat atribuţiile de primar. Eu o să fiu primul care îi va fi alături. O să rămânem în continuare împreună şi în echipă. Începând de astăzi, sunt noul consilier personal al domnului Ciprian Prisăcaru şi o să lucrez alături de el în toate proiectele municipiului.

O să mă găsiţi în acelaşi birou, o să am acelaşi număr de telefon, aceeaşi maşină şi acelaşi şofer. O să ducem, aşa cum am promis târgoviştenilor, proiectele la bun sfârşit. Târgoviştea are nevoie ca, la jumătatea anului 2016, să aibă baza de agrement încheiată, PIDU-rile încheiate şi centura municipiului încheiată. Vă asigur că toate aceste trei mari proiecte, a căror valoare însumează aproximativ 70 de milioane de euro, vor fi încheiate de echipa pe care o vedeţi”, a declarat Gabriel Boriga.

CITEŞTE ŞI: „Ciprian prisăcaru este primarul interimar al Târgoivştei. Gabriel Boriga îi va fi consilier”

Tot astăzi, Consiliul Local Municiopal a desemnat un nou viceprimar la Târgovişte, în persoana avocatului Cristian Stan, după ce Eugen Pătraşcu şi-a prezentat demisia, invocând motive personale.

„Îi urez bun venit în Executiv domnului viceprimar Cristi Stan. Am lucrat foarte bine cu cei doi viceprimari pe care PSD i-a pus de la începutul acestui mandat – Ion Ţuţuianu şi Eugen Pătraşcu – şi nu văd de ce nu o să colaborăm la fel de bine şi cu domnul Cristi Stan. Sunt sigur că vom face o treabă bună, în interesul târgoviştenilor, pentru că atunci când se intră în primărie se lasă orgoliile politice deoparte. Până acum, toată lumea a înţeles acest lucru. Aici suntem echipa primăriei”, a spus Boriga.

Primarul suspendat al Târgoviştei, în noua sa calitate, de consilier persoanl al lui Ciprian Prisăcaru – primarul interimar al Târgoviştei, îşi va continua activitatea ca şi până acum.

„Săptămâna viitoare, ne vedem pe şantiere, aşa cum v-am promis. În fiecare zi, o să facem o conferinţă de presă pe un alt şantier. O să fie împreună cu noi şi domnul vice Stan şi vom face o treabă bună pentru Târgovişte”, a precizat Gabriel Boriga, care şi-a anunţat încă o dată candidatura pentru un nou mandat de primar al Târgoviştei, ca independent de această dată.

CITEŞTE ŞI: „Gabriel Boriga continuă lupta. Va candida ca independent pentru un nou mandat de primar al Târgoviştei”

Conferinţa de presă a avut şi un iz de sărbătoare, întrucât Gabriel Boriga a împlinit, astăzi, 40 de ani de viaţă. Chiar dacă prefectul Victor Sanda i-a încetat mandatul ieri, Boriga a sărbătorit astăzi şi şase ani de mandat la Primăria Târgovişte. În semn de preţuire, angajaţii din Primărie i-au comandat un tort special. Unul pe care era scris, în limba engleză, mă voi întoarce! Având în vedere schimbările în bine pe care le-a întreprins la nivelul municipiului Târgovişte, având în vedere proiectele majore pe care le implementează administraţia locală, pe care a condus-o până ieri, Gabriel Boriga are toate atuurile să fie reales primar al oraşului. Indiferent ce spun cârcotaşii, Gabriel Boriga este cel mai performant primar pe care Târgoviştea l-a avut, iar târgoviştenii comit o greşeală majoră dacă nu percep astfel lucrurile.

gabi boriga tort

Răspuns la GABRIEL BORIGA: „O să mă găsiţi în acelaşi birou, o să am acelaşi număr de telefon, aceeaşi maşină şi acelaşi şofer”

  1. silvian

    nu ceda,ai fost si vei fi un invingator…noi,cei ce qpreciem ce ai fkt pt noi te vom readuce primar.vei reiesii primar si vei inkide gura definitiv contestatarilor.mai presus de decizia prefectului vor sta voturile cetatenilor ce te vor repune in functia de primar.fi puternic,fa-ti ordine in ganduri,vz unde ai gresit,ramai acelasi om fair-play,devotat targovistenilor si nu abandona lupta.esti un model de primar,ai fkt in 6-7 ani cati nu au fkt altii in15-20 de ani,faptele tale vb.iar noi ,cei ce traim on orasul asta avem datoria sa mergem sa votam GABRIEL BORIGA

     

Adaugă un Comentariu

*