Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 1, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » GABRIEL CRISTACHE: „Dreapta nu este capabilă să aibă o misiune în Dâmbovița pentru că liderii ei nu se iubesc decât pe ei”

GABRIEL CRISTACHE: „Dreapta nu este capabilă să aibă o misiune în Dâmbovița pentru că liderii ei nu se iubesc decât pe ei” 

gabriel cristache

Dreapa se zguduie în judeţul Dâmboviţa! Alianţa Creştin Liberală a pierdut în acest week-end încă un om de bază, pe city-managerul Târgoviştei Gabriel Cioacă. Acesta a decis să iasă din politică, după numai şase luni de când se… reactivase, înscriindu-se în PNL.

Gestul lui Gabriel Cioacă l-a determinat pe fostul preşedinte al PNL Târgovişte – Gabriel Cristache să reanalizeze dur scena politică dâmboviţeană. Concluzia – liderii de dreapta sunt laşi!

În ultima mea conferință de presă în calitate de președinte al PNL Târgoviște spuneam că opoziția a murit în Dâmbovița. De aceea înțeleg gestul lui Gabi. Un spirit viu nu poate supraviețui într-un trup mort! Adrian Țuțuianu a învins prin lașitatea și nimicnicia celor care se bat în piept că sunt de dreapta. Țuțuianu și-a dus la îndeplinire misiunea lui. În dragoste și în război totul e permis, nu-i așa? Din păcate dreapta nu este capabilă să aibă o misiune în Dâmbovița pentru că liderii ei nu se iubesc decât pe ei și nu au onoarea necesară unei cauze care să fie apărată printr-un război politic!”, a postat Gabriel Cristache pe facebook.

cioaca - cristache

Adaugă un Comentariu

*