Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Gabriela Caciamac, viitorul vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa?

Gabriela Caciamac, viitorul vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa? 

Sursa foto: Facebook

După nominalizarea deputatului Leonardo Badea la şefia ASF, măsură pe care o anticipăm cu mult timp înainte, este clar că rămâne liber un post de parlamentar de Dâmboviţa. Nu pentru mult timp. Cu siguranţă, din toamnă, în Camera Deputaţilor, va merge Claudia Gilia – actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Acum, din câte am aflat, se fac pronosticuri în legătură cu persoana care îi va urma la cârma judeţului. Lupta este deja pornită. Se vehiculează mai multe nume de consilieri judeţeni PSD care ar putea prelua, prin vot, desigur, funcţia de vicepreşedinte. Sunt în cărţi Daniel Comănescu – directorul Staţiunii Pomicole Voineşti, Mioara Costache – directorul Staţiunii Piscicole Nucet şi Gabriela Caciamac – profesor la Gura Şuţii.

Din câte spun sursele noastre, conducerea Organizaţiei PSD ar dori ca cel de-al doilea post de vicepreşedinte CJD să fie ocupat de o femeie. Multe voci spun că cele mai multe şanse le-ar avea Gabriela Caciamac, considerată de reprezentanţii PSD a fi un membru model, implicat în activităţile partidului. Nu că ceilalţi doi nu ar corespunde profilului de vicepreşedinte, dar Daniel Comănescu şi Mioara Costache ţintesc funcţii mai tari.

Rămâne de văzut care va fi decizia luată de partid.Se va afla, cu siguranță, in următoarele săptămâni.

Răspuns la Gabriela Caciamac, viitorul vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa?

  1. Belzebut

    Profesor la Gura Foii…intr-adevar, o persoana extrem de calificata pentru a fi vice la Cj. Din acest aspect, eu trag concluzia ca functia de vice al CJ nu necesita decat calitatea de membru politic pntru a o ocupa, astfel incat si varul meu, Gogu, care e lautar de profesie dar s-a reprofilat si vinde vata pe bat, ar putea fi vice al CJ daca l-ar recomanda partidul. Sa mai votam si peste 3 ani, ca si bunica mea, care are 90 de ani si trage sa moara, ar vrea sa prinda si ea un loc eligibil de consilier si apoi, de ce nu, mai un ASF, mai un ministru la cei din fata si poate ajunge si ea vice. Doamne ajuta.

     

Adaugă un Comentariu

*