Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, martie 23, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » GĂEŞTI: Autorităţile promit o sărbătoare cum nu a mai avut oraşul până acum!

GĂEŞTI: Autorităţile promit o sărbătoare cum nu a mai avut oraşul până acum! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: cronica-gaestiului.ro)

Pentru ca manifestările dedicate „Zilelor Găeştiului” să nu aibă de suferit, Primăria a primit acceptul de la CANDR pentru a devia circulaţia din centrul oraşului, de miercuri 20 iulie, ora 16:00, până pe 21 iulie, ora 02:00. Traseul ocolitor va fi semnalizat în conformitate cu legislaţia în vigoare. Evenimentele vor debuta miercuri, de Sfântul Ilie, începând cu ora 16:00, la Casa de Cultură, unde reprezentanţii administraţiei publice locale şi judeţene vor deschide sărbătorile Găeştiului. În acelaşi cadru, va urma premierea cuplurilor care au împlinit 50 şi 60 de ani de căsătorie. Primarul oraşului, Grigore Gheorghe, va premia şi o găeşteancă care a împlinit un secol de viaţă.

De la ora 18:30, inima Găeştiului va vibra de muzică şi voie bună. Pe scena special amenajată vizavi de parc, va începe spectacolul. Vor concerta pentru găeşteni şi nu numai pentru ei: Matteo, DJ Rynn & Sylvia, Simona Nae şi Lambrino, Delia şi cunoscutul solist de muzică populară Petrică Mîţu Stoian. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Maratonul petrecerii la Găeşti nu se opreşte! De joi, 21 iulie, şi până duminică, 24 iulie, manifestările se vor derula în Parcul Central al oraşului. Vor concerta: Elisabeta Turcu, Elena Merișoreanu, Two, What’s Up, Lora și mulți alții. Pentru organizarea „Zilelor Găeştiului”, autorităţile locale au beneficiat de sprijinul financiar al unor sponsori generoşi. Costurile celor cinci seri se ridică la 97.200 lei, din care 38.600 sunt suportaţi din bugetul local.

Adaugă un Comentariu

*