Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Găeşti: Un jandarm s-a împuşcat în cap

Găeşti: Un jandarm s-a împuşcat în cap 

Astăzi, de dimineaţă, un jandarm de 36 de ani, Ionel Dumitru, din satul meri, comuna Mogoşani, s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare.

Militarul intrase de serviciu la Baza de Depozitare a Rezervelor MAI din Găeşti, la ora 8:00. Nu prezenta vreun semn că ar vrea să recurgă la un act sinucigaş.

Colegii au auzit doar zgomotul armei. Când au intrat în încăpere, plutonierul major Ionel Dumitru era prăbuşit la pământ.

Locotenent Ciprian Vătăşelu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, ne-a declarat că plutonierul major Dumitru avea un comportament exemplar. Nu a trădat niciodată că ar putea recurge la un asemenea gest. Anul trecut, în luna august, a trecut cu brio testul psihologic.

Totuşi, oamenii din sat spun că Ionel era de multă vreme abătut. S-a schimbat de când i-a murit fetiţa, în urmă cu 2 ani. Copila, de numai 6 ani, suferise de cancer.

Toată lumea îl plânge pe Ionel Dumitru. „Era un băiat de excepţie. Din familie bună. Era supărat, dar nu mă gândeam niciodată că ar putea să facă aşa ceva”, spune primarul comunei Mogoşani, Marinel Angelescu.

Jandarmul care s-a împuşcat astăzi la Găeşti mai are un băieţel, elev la Şcoala Şerban Cioculescu din Găeşti. În urmă cu aproximativ o lună de zile, copilul a ajuns la spital în comă alcoolică. Nimeni nu-şi explica atunci gestul, mai ales că este un elev eminent. Se pare că şi el era foarte afectat de moartea surorii sale, Cristina.

Răspuns la Găeşti: Un jandarm s-a împuşcat în cap

  1. noname

    Informaţi-vă ca lumea,nu mai spuneţi abureli!Fetiţa lui a murit in 2007,in nici un caz acum un an sau doi cum scrie pe alt site!Voi…reporterii…nu ştiţi ce prostii să mai scrieţi ca să scoateţi nişte bănuţi.Dar e logic…doar traim in România!!!

     

Adaugă un Comentariu

*