Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 23, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » GAFĂ: Autorităţile din Dâmboviţa au ţinut-o departe de ziarişti pe Principesa Maria

GAFĂ: Autorităţile din Dâmboviţa au ţinut-o departe de ziarişti pe Principesa Maria 

Sursa foto: Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Alteţa Sa Regală Principesa Maria a efectuat astăzi o vizită în judeţul Dâmboviţa. Cu părere de rău, trebuie să spunem că întâlnirea dintre reprezentanta Casei Regale a României şi şefii administraţiei publice locale şi judeţene s-a consumat la top secret, jurnaliştii fiind anunţaţi, ulterior, printr-un comunicat de presă.

Ştiind că Alteţa Sa Regală Principesa Maria nu fuge de ziarişti, tragem concluzia că vina pentru această lipsă de transparenţă aparţine aleşilor, care, probabil, nu au reuşit să depăşească momentul de tensiune apărut în propriul partid. Prin urmare, au ales să condamne presa pentru certurile lor neproductive, de tip lupta pe ciolan.

Transmiterea unui comunicat de presă rece, nerelevant, chiar sfidător, manipulator, după o vizită deosebit de importantă, arată cât preţ pun conducătorii noştri pe mass-media. Gestul poate fi catalogat drept un atentat asupra dreptului cetăţenilor de a fi informaţi corect, nepărtinitor şi în timp util. O să adresăm o întrebare Casei Regale a României pentru a afla cine nu a vrut ca presa să fie prezentă la o asemenea întâlnire unde s-a strâns ciucure doar ştăbimea.

UPDATE: Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, ne-a informat că a fost dorinţa Casei Regale a României ca vizita în Dâmboviţa să se desfăşoare departe de presă. 

Adaugă un Comentariu

*