Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » Gala sportului dâmbovițean va avea loc pe 15 decembrie

Gala sportului dâmbovițean va avea loc pe 15 decembrie 

trofee-gala

Luna decembrie aduce la Târgoviște o nouă ediție a Galei sportului dâmbovițean, eveniment organizat an de an de Direcția Județeană de Sport și Tineret Dâmbovița. Ediția din acest an a galei va avea loc pe 15 decembrie, iar locația ce va găzdui evenimentul festiv va fi stabilită în cel mai scurt timp de Claudiu Mănescu, directorul instituției.

La fel ca în urmă cu un an, DJST Dâmbovița va premia 20 de sportivi și zece antrenori la diciplinele olimpice și neolimpice. Bugetul total al evenimentului însumează 10.000 de lei, iar premiile oferite constau în diplome, cupe, plachete și bani.

Foarte probabil, anul acesta, cel mai bun sportiv dâmbovițean la diciplinele olimpice va fi desemnată luptătoarea Maria Cioclea (CSȘ Târgoviște), campioană europeană și medaliată cu bronz la Campionatul Mondial. Tot la titlul de sportivul anului va aspira și boxerul Cătălin Cristea (CSM Târgoviște), triplu campion național la box. În schimb, bătălia pentru titlul de antrenor al anului se va da între Cornel Cornea (CS/ CSȘ Târgoviște) – lupte și Nicu Tamaș (CSM Târgoviște) – box.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*