Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 22, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » GALĂ: Studenţii îşi răsplătesc profesorii tari. Fă şi tu o nominalizare!

GALĂ: Studenţii îşi răsplătesc profesorii tari. Fă şi tu o nominalizare! 

gala profesori tari

Studenţii au ocazia să-şi răsplătească profesorii care îi motivează, niminalizându-i, până pe 19 martie 2017, pentru titlul „Profesor Bologna”. Trebuie doar să completeze formularul online disponibil pe site-ul www.profitari.ro! Etapa de evaluare care urmează presupune o participare „incognito” la cursurile sau seminariile cadrului didactic nominalizat, discuţii cu studenţii prezenţi şi un dialog complex cu profesorul în cauză, în baza unei metodologii clare prin care se elimină subiectivismul.

„Profesorul Bologna” sau „Proful Tare” poate fi orice cadru didactic universitar care depăşeşte graniţele disciplinei pe care o predă şi găseşte căi inedite pentru a se apropia de studenţi. Este cel care le câştigă prezenţa, respectul şi atenţia prin creativitatea metodelor de predare, prin jovialitatea şi uşurinţa cu care se lasă înţeles, prin darul oratoriei şi răbdare. Titlul de „Profesor Bologna” este cu atât mai semnificativ cu cât acesta vine exclusiv din partea studenților – cei care sunt cei mai îndreptățiți să recunoască și să aprecieze performanța didactică a profesorilor lor.

Distincţiile se vor acorda în cadrul Galei din data de 19 mai 2017, proiect de tradiție al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), ajuns anul acesta la ediţia cu numărul zece. Până acum, 765 de cadre didactice au primit titlul de Profesor Bologna, aceștia constituind Comunitatea Profesorilor Bologna, un grup al exemplelor de bună practică din universitățile românești!

Adaugă un Comentariu

*