Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GALĂ: Trofee şi diplome de excelenţă pentru partenerii „Let’s do it, Giurgiu!”

GALĂ: Trofee şi diplome de excelenţă pentru partenerii „Let’s do it, Giurgiu!” 

diploma jandarmeria giurgiu

Echipa „Let’s do it, Giurgiu!” i-a recompensat, pentru al treilea an consecutiv, pe cei care i-au fost alături în acţiunile de educaţie ecologică întreprinse în comunitate. „Gala de Excelenţă a Voluntarilor” a dovedit că în judeţul Giurgiu s-a format o echipă puternică, iar iniţiativele puse în practică au reuşit să mişte lucrurile în direcţia bună pentru dezvoltarea societăţii.

„Toate acţiunile întreprinse de noi au ieşit aşa cum ne-am dorit, ba, dimpotrivă, ne-a surprins că numărul voluntarilor a fost mult mai mare decât ne aşteptam noi. Prin urmare, oamenii vor să participe la acţiuni de voluntariat, dar trebuie să existe acea scânteie”, a precizat, pentru Valahia TV, Mariana Mitroi – responsabil comunicare „Let’s do it, Giurgiu!”.

let s do it giurgiuÎntre partenerii „Let’s do it, Giurgiu!”, s-au regăsit ONG-uri, politicieni, jurnalişti, oameni simpli, elevi şi instituţii publice, fiecare primind în semn de mulţumire diplome de excelenţă. Jandarmeria este una dintre acele entităţi care s-au alăturat de fiecare dată campaniilor de responsabilizare a populaţiei şi protejare a mediului organizate în judeţ. La fel, Primăria Giurgiu, care a primit din partea organizatorilor chiar şi un trofeu „Let’s do it!”, pentru eforturile întreprinse spre reuşita acţiunilor organizate de-a lungul anului 2015.

„Ne-am simţit onoraţi să participăm la toate acţiunile pe care le-aţi organizat, acţiuni care au avut menirea să facă un mediu mai curat, în care să ne petrecem timpul liber sau viaţa de zi cu zi, să nu-l mai vedem plin de mizerie şi gunoaie”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

diploma primaria giurgiu

Adaugă un Comentariu

*