Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 24, 2018
Sunteți Aici Home » OPINII » GÂNDUL POZITIV, CA UN URLET DE DISPERARE…

GÂNDUL POZITIV, CA UN URLET DE DISPERARE… 

nelu 3

Politica din România a încăput pe mâinile puțoilor asortați cu afaceriști feroce și relicve nesătule din perioada comunistă.

Dacă stai mai mult timp în preajma celor aflați în fruntea bucatelor și pe care îi numim politicieni, ai ocazia, dacă ești de bună credință, să înveți ce nu trebuie să faci în acest domeniu de conștiință națională.

Să știți, Dâmbovița, la capitolul oameni de valoare, dăruiți nației, nu stă deloc bine.

Lupta pe ciolan este dură. În mai toate posturile cheie sunt instalați oameni slabi, slugi, tipi care se umilesc în fața șefului, care îi dau dreptate chiar și atunci când sunt convinși că jupânul greșește.

Ce să mai, trăim într-un coșmar care se perpetuează de la o guvernare la alta.

Visurile noastre despre o viață mai bună, despre dreptatea până la capăt, se diluează în noianul intereselor de clică.

Chiar și atunci când îi vezi cu câtă ușurință năvălesc printe oameni, deranjându-le sărăcia cu promisiunile lor veșnic de neatins, îți dai seama că suntem pierduți.

Apropo, un lider, mare acum, dar nu se știe cum va fi mâine, mi-a sugerat să gândesc pozitiv. Mă ajută el. Are niște cărți pe acasă. Nu am apucat să îi spun că la fel gândeam și când domnia sa era în opoziție, iar atunci îi plăcea cum analizez lucrurile, fiindcă se grăbea să se arunce în cădița cu mulțime debusolată de viață…

Răspuns la GÂNDUL POZITIV, CA UN URLET DE DISPERARE…

  1. moshu49

    păi dacă la vremea apusă nu „gîndeam pozitiv” crezi că mai făceam noi planul în patru ani şi jumătate – chiar dacă munceam fo cinci ani şi cinci luni (na, că m’am scăpat!)?
    io zic să iei cărţile de la „lider mare” că poate sînt de TAROT şi… mai ştii! 😉

     

Adaugă un Comentariu

*