Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » OPINII » Gealaţii politrucilor

Gealaţii politrucilor 

ion obagila 1

Cred ca în România nu avem înca politicieni adevarati. O sa mai dureze vreo 100 de ani +âna când s-or lamuri genele politrucului român ca trebuie sa mai lupte si pentru tara, pentru popor, nu numai pentru gasca din care fac parte.

În campania asta pentru alegerile europarlamentare, adica pregatirea de trimitere a unor simandicosi din nou la boierie, am văzut că mentalitatea politicianului de pe Dâmbovita sau de pe alte râuri si pâraie din tara este idem 1990, poate mai rau. Acum au putere, bani, relaţii, tronson liber pe unde pot alerga dupa cum îi taie capul si rândaşi cât cuprinde.

La Nana, în Calarasi, PMP a făcut-o de oaie. Saltul cu paraşuta al Elenei Udrea, considerat a fi un act curajos, a fâsâit, cu miros greu… Gealaţii partidului susţinut de Băsescu s-au dat în stambă, au agresat o biată bătrânica ce credea şi ea în democraţie. Gestul o să le fie fatal PMP-iştilor. Uite aşa păşesc unii pe drumul istoriei puturoase.

Să nu credeţi că astfel de brute se găsesc doar pe la PMP. Toate partidele au în dotare astfel de maimuţe gălăgioase şi bătăuşe. Am văzut mulţi. Şi vom mai vedea. Nu de slugi ducem lipsă.

Adaugă un Comentariu

*