Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » GEST: Andrei Plumb şi colegii din Asociaţia „Împreună pentru Dâmboviţa” au oferit cadouri copiilor instituţionalizaţi

GEST: Andrei Plumb şi colegii din Asociaţia „Împreună pentru Dâmboviţa” au oferit cadouri copiilor instituţionalizaţi 

daruri andrei plumb 1

Andrei Plumb, nu a uitat de Târgovişte, cum s-au grăbit unii să titreze! În Joia Mare, preşedintele Asociaţiei „Împreună pentru Dâmboviţa” s-a aflat în municipiul nostru pentru a aduce stropi de bucurie copiilor defavorizaţi din Centrul „Floare de colţ”. Andrei Plumb, Laurenţiu Necuaescu – vicepreşedinte al asociaţiei şi Sebastian Marin – secretar general au împărţit adolescenţilor pachete cu alimente.

„În primul rând, țin să urez, în numele Asociației Împreună pentru Dâmbovița, tuturor târgoviștenilor, dâmbovițenilor, tuturor românilor din țară și din afară, sărbători fericite și un Paște luminat! Ca în fiecare an, am venit să le facem o bucurie acestor copii. Am oferit peste 150 de pachete. Faptul că dăruim ne împlinește sufletește. Pentru mine, cel puțin, aceasta este cea mai mare bucurie, pentru că vrem să creăm o relație cu ei. Nu comunicăm noi extraordinar de mult, dar o facem din suflet și cred că asta e cel mai important. Noi le-am dovedit că venim constant, an de an, nu doar pentru că sunt ei în situația de a fi instituționalizați, ci pentru faptul că sunt niște oameni cu care chiar poți să stai de vorbă. Și, totodată, sunt niște copii, așa cum am fost cu toții”, a declarat Andrei Plumb.

daruri andrei plumb 2

Adaugă un Comentariu

*