Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » GEST: Arhiepiscopia Târgoviştei, sprijin financiar pentru o mamă ţintuită la pat de boală

GEST: Arhiepiscopia Târgoviştei, sprijin financiar pentru o mamă ţintuită la pat de boală 

hdr

Arhiepiscopia Târgoviştei a răspuns, în regim de urgenţă, apelului lansat de publicaţia noastră, în sprijinul unei târgoviştence în vârstă de 42 de ani, ţintuită la pat din cauza unor probleme neurologice. Femeia se luptă cu boala din anul 2011, când a fost victima unui accident rutier petrecut în Spania. A fost lovită în plin de un autoturism, pe o trecere de pietoni, imediat ce plecase de la locul de muncă. În 2014, a suferit o operaţie pe coloană la Spitalul Militar Central din Bucureşti, fiindcă efectiv paralizase. După această intervenţie chirurgicală, a reuşit să meargă din nou.

Din păcate, de câteva luni, boala s-a agravat, iar Mihaelei i s-au recomandat, de către medicul neurolog curant, investigaţii minuţioase la Bucureşti, pe care nu le-a efectuat până acum din lipsă de bani. Tot din această cauză, nu a putut să achite nici contravaloarea asigurării medicale de sănătate aferentă lunilor ianuarie şi februarie. Sprijinul a venit, iată, de la Arhiepiscopia Târgoviştei, iar Mihaela va merge luni la Spitalul Militar Central din Bucureşti. De asemenea, din banii primiţi, şi-a plătit restzanţele la casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Mihaela îşi creşte singură băiatul în vârstă de 16 ani, soţul părăsind-o în urmă cu trei ani.

Mulţumim şi noi reprezentanţilor Arhiepiscopiei Târgoviştei pentru promptitudinea de care au dat dovadă, arătând încă o dată că sunt alături de semenii aflaţi în suferinţă. Sperăm, de asemenea, ca acest gest de solidaritate să fie un model de urmat şi pentru alte instituţii şi persoane.

Adaugă un Comentariu

*