Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 20, 2018
Sunteți Aici Home » SOCIAL » GEST: Artiştii României dăruiesc pentru zâmbetul copiilor nefericiţi!

GEST: Artiştii României dăruiesc pentru zâmbetul copiilor nefericiţi! 

eveniment-crina-matei

Luni, 19 decembrie, de la ora 18:00, copiii din Centrul Social „Mană Cerească” din comuna Lada, judeţul Teleorman, aflaţi sub oblăduirea preotului Florin Danu, se vor bucura de o seară deosebită la Restaurantul Cocoşu Roşu, din Bucureşti, în compania artiştilor Crina Matei, Francesca, Florin Grigore, Annes, Mellina, Yamira, Amme, Leonard Petcu, care le-au pregătit un program inedit şi minunate cadouri, ce le vor fi înmânate, evident, de Moş Crăciun.

Marţi, tot de la ora 18:00, un eveniment similar va fi organizat tot în Capitală, la Restaurantul Danke Bavaria, pentru copiii din Centrul Social „Sfântul Spiridon” din satul Negrenii de Sus, judeţul Teleorman, aflaţi în îngrijirea preotului Bogdan Cristian Danu. Programul artistic va fi prezentat de Maria Simion și realizat de Crina Matei, Francisca, Claudia Ghițulescu, Florin Grigore, Deea și Dinu Maxer.

„Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns până acum apelului nostru și vă rog, în continuare, să vă implicați! Mulțumim partenerului principal E-Boda, care a susținut evenimentul din 19 decembrie”, spune actriţa Crina Matei.

Pe 10 decembrie, a fost organizată campania „Dar din suflet pentru un zâmbet”, cu sprijinul artistului Florin Grigore. Beneficiari au fost atunci copiii din Centrul de Zi „Traian” – Asociaţia „Hrăniţi Copiii” şi copiii de la Institutul Oncologic Bucureşti. Asociaţia Culturală Artă pentru Copiii României – coordonată de actriţa Crina Matei – va continua şi în viitor acţiunile umanitare.

Adaugă un Comentariu

*