Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » GEST: Aţi dat dovadă de profesionalism şi omenie! Scrisoare de mulţumire către jandarmii dâmboviţeni

GEST: Aţi dat dovadă de profesionalism şi omenie! Scrisoare de mulţumire către jandarmii dâmboviţeni 

jandarmi albine

Au fost unii care s-au amuzat copios când au auzit că jandarmii dâmboviţeni au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unui grup de elevi, însoţiţi de un profesor, care fuseseră atacaţi de un roi de albine pe traseul Vânătorul – Lacul Scopoasa. Situaţia a fost însă una care i-a înspăimântat de-a binele pe copiii din Călăraşi, aflaţi în excursie în Munţii Bucegi, iar sprijinul militarilor jandarmi a fost apreciat ca fiind, înainte de orice atribuţie de serviciu, un gest de omenie.

“Conducerea Școlii gimnaziale “CAROL I” din Călărași, profesorul însoțitor, elevii participanți la tabăra GÂLMA și părinții acestora adresează cele mai calde și sincere mulțumiri echipajului de jandarmi din Târgoviște care a intervenit pentru a-i ajuta pe copii în data de 31.07.2015.

Datorită intervenției prompte a echipajului a fost posibilă reunirea grupului de elevi care a putut să-și continue programul activităților recreative din cadrul taberei.

Vă mulțumim pentru profesionalism și omenie! Ați dovedit, încă o data, că orice om aflat într-o situație critică se poate baza pe sprijinul dumneavoastră rapid și necondiționat, pentru depășirea greutăților.

Vă dorim multă sănătate și numai succese în activitatea dumneavoastră!”, este mesajul de mulţumire transmis pe adresa Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*